Baby op komst: de 6 leukste kraamcadeaus op een rij

 

De allerleukste kraamcadeaus vind je natuurlijk bij Zilverstad. Ken je iemand die in verwachting is en ben je op zoek naar een origineel babycadeau? Dit zijn de 6 leukste kraamcadeaus op een rij!

 

  1. Kinderbestek (met naam)

Ken je iemand die in verwachting is of heb je zelf net een kindje gekregen? Dan is een kinderbestek een prachtig cadeau! Onze kinderbestekjes kunnen allemaal worden gegraveerd. Zo personaliseer je een bestek bijvoorbeeld met een naam of een symbool.

Je vindt bij ons allerlei leuke kinderbestekjes en kinderservies, voorzien van nijntje en andere leuke thema’s!

 

  1. Rammelaar

Een rammelaar is één van de eerste cadeautjes waar een baby zelfstandig mee kan spelen. Rammel er op los met de leukste babyrammelaars met de thema’s eend, beer, nijntje, bal met parels en hart.

 

  1. Muziekdoosje

Het luisteren naar muziek is voor baby’s heel rustgevend. Een muziekdoosje is daarom niet alleen een leuk maar ook een praktisch cadeau! Wij hebben de muziekdoosjes Ballerina, Unicorn, Hart, Ark van Noach, Carrousel, Beer met hart, Beer met maan en nijntje.

 

  1. Spaarpot (met naam)

Een leuk en origineel kraamcadeau is een mooie spaarpot! Een gepersonaliseerd cadeau maakt het moment helemaal af. Wij hebben een brede collectie aan spaarpotten. Zo hebben wij de spaarpotten Unicorn, Eekhoorn, Zeehond, Egel, Uil, Olifant, Beer, Koe, Vlinder, Helikopter, Tractor en een leuke collectie aan nijntje spaarpotten. Al onze spaarpotten zijn te graveren. 

 

  1. Fotolijst

De meest prachtige herinneringen verdienen het om vereeuwigd te worden in een fotolijst! Kleintjes worden zo snel groot, daarom is het leuk om een moment dat je hart laat smelten in te lijsten. Wij hebben een mooie collectie fotolijsten met thema’s baby, familieboom en het eerste jaar.

 

  1. Cadeau voor mama

Speciaal voor mama’s hebben wij een leuke collectie aan cadeaus, omdat mama’s ook wel eens verwend mogen worden! In de collectie zitten onder andere een sieradendoos, zilveren opbergdoosjes met foto en champagneglazen voor als ze zichzelf écht wil verwennen.

 

Wil jij een origineel kraamcadeau geven waar kersverse papa’s en mama’s écht op zitten te wachten? Bestel een kraamcadeau uit onze collectie!