Doe eens creatief met fotolijsten!

 

Ben je op zoek naar een nieuwe look voor je woonkamer maar wil je niet je hele interieur veranderen? Doe eens creatief met [fotolijsten]! Naast dat een fotolijstje een persoonlijke touch geeft aan je woonruimte, kun je er ook volledig je creativiteit op los laten. In dit blog vertellen wij je wat je allemaal kunt doen met fotolijsten!

 

Afwisseling met wissellijsten

Als je een grote lege muur hebt is het heel leuk om deze te decoreren met verschillende soorten fotolijsten. Door afwisseling in verschillende maten en kleuren ziet je muur er speels uit en wordt het een echte blikvanger! Denk bijvoorbeeld aan de combinatie van [zwarte] en [zilveren] fotolijstjes. Wil je graag nog meer afwisseling? Zorg dan voor een voorraad aan verschillende formaten lijsten. Zo kun je altijd iets anders aan de muur hangen!

Droogbloemen of bladeren

Houd je van de natuur? Dan is het leuk om eens te experimenteren met droogbloemen of bladeren in een lijst! Je kunt bloemen makkelijk drogen door deze tussen twee velletjes keukenpapier plat te drukken in een boek. Na drie weken zijn je bloemen droog en klaar om in te lijsten!

Creatief met cadeaupapier

Wie zegt dat cadeaupapier alleen is voor het inpakken van cadeautjes? Er is tegenwoordig ontzettend veel keuze in cadeaupapier, van patroontjes tot afbeeldingen van steden. Heb je een modern interieur? Dan kun je kiezen voor een moderne, [zwarte] fotolijst met cadeaupapier van een stad. Houd je meer van een klassieke uitstraling? Ga dan voor cadeaupapier met een leuk dessin in een [zilveren] fotolijst!

Een muur met herinneringen

Wil je een ruimte een persoonlijke touch geven? Duik dan je fotoarchieven in en ga op zoek naar beeldmateriaal van een leuke vakantie, een fijn moment met vrienden of familie of een dagje uit! Je kunt zoveel foto’s uitkiezen als je wilt en deze in collagevorm ophangen aan de muur. Hierbij is het leuk om verschillende afmetingen van fotolijstjes te gebruiken. Op die manier kun je een bepaald moment groot uitlichten en afwisselen met kleinere lijstjes van bijvoorbeeld de omgeving. Voor ieder is er wat wils!

 

Zie ook onze andere blogs voor meer inspiratie!