Dierenspaarpotten voor jonge dierenvriendjes

Dierenspaarpotten voor jonge dierenvriendjes

Bijna 98% van alle kinderen houdt van dieren. Zeven op de tien kinderen heeft zelfs een huisdier. Het is daarom ook helemaal niet gek dat zoveel jonge dierenvriendjes een spaarpot in de vorm van een dier leuk vinden! Als je kijkt naar vroeger dan had bijna iedereen wel een spaarvarkentje in huis staan. Deze was vaak van porselein en kon je kapot slaan wanneer je je centjes mocht gaan uitgeven. Tegenwoordig zijn de spaarpotten vaak van een ander materiaal en is er een grote variatie aan uitvoeringen te vinden. Dit zijn onze dierenspaarpotten voor jonge dierenvriendjes!

 
Spaarpot Zeehond

Gek op zeehonden en op zoek naar een originele spaarpot? Dan is deze spaarpot van Zilverstad een echte must have! De spaarpot in vorm van een zeehond staat leuk op een plank in de slaapkamer en zal goed voor de spaarcenten zorgen. Voor alle jonge dierenvriendjes die gek zijn op de dieren in het water! Je vindt hem hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

Spaarpot Eekhoorn

Knibbel, knabbel, knuisje, wie knabbelt er daar uit het vuistje? Deze schattige eekhoorn natuurlijk! De spaarpot is in zilver kleur en staat mooi in de kinderkamer. Voor alle jongens en meisjes die houden van de dieren uit het bos. Je vindt hem hier.

 

 

 

 

 

 

 

Spaarpot Olifant

Geen vliegende maar een zittende olifant! Dit vrolijke olifantje zorgt goed voor de centjes en ziet er ook nog eens hartstikke leuk uit. Droom weg over avonturen in het circus of spaar voor een bezoekje aan de dierentuin met dit leuke olifantenspaarpotje. Je vindt hem hier.

 

 

 

 

 

 

 

Spaarpot Konijn

Konijnen zijn trouwe, lieve en aanhankelijke dieren. Daarom is het ook een populaire keus als huisdier. Is jouw kleine nog niet toe aan een echt huisdier maar wel groot fan van konijnen? Begin dan met dit konijnenspaarpotje! Je vindt hem hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

Spaarpot Beer met hart

Een beertje met een groot hart. Dit lieve beertje zorgt goed voor alle spaarcentjes en staat hartstikke leuk op een plank in de slaapkamer. Voor alle kleine berenfans! Je vindt hem hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

Spaarpot Uil

Hallo meneer de uil! Eén van onze wijze en lieve vrienden uit het bos. Dit trendy uiltje is een leuk themacadeautje voor de herfst! Maar voor kleine dierenvriendjes die van uiltjes houden is het natuurlijk altijd een leuk cadeautje. Je vindt hem hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

Spaarpot Beer

Bijna ieder kindje heeft wel een favoriete teddybeer. Hoe leuk is het dan om een berenspaarpot cadeau te geven! Dit lieve beertje heet Twinkle en staat ontzettend leuk op het nachtkastje. Je vindt hem hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

Spaarpot nijntje

Iedereen houdt van nijntje! Daarom is een nijntje spaarpot het perfecte cadeau voor jong én oud. Of je nu bent opgegroeid met de verhalen van Dick Bruna of ze jouw kindje of kleinkind voorleest: onze nijntje spaarpotten vallen gegarandeerd in de smaak! Je vindt ze hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

Spaarpot Schaap

Wat zegt het schaap? Beeeeeeeh! Schaapjes en lammetjes zijn vaak grote knuffelvriendjes op de kinderboerderij. Een schapenspaarpot is daarom een leuk cadeautje voor een dierenvriend die graag met de schaapjes knuffelt! Je vindt hem hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

Spaarpot Koe

Heb je ooit een koe weer de wei in zien rennen na een winter binnen? Je wordt er spontaan verliefd op! Koeien zijn hele slimme en speelse beesten die graag van aandacht houden. Leuk als cadeautje voor een ander of voor jezelf! Je vindt hem hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

Spaarpot Kikker

We houden allemaal van sprookjes, maar de prinses op de erwt blijft toch wel een jeugdfavoriet. Is jouw kleine meid al op zoek naar haar prins? Dan kan ze nog even oefenen met onze spaarpot kikker met kroon! Je vindt hem hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

Spaarpot Varken

Is jouw kleine gek op boerderijdieren? Dan kan onze spaarpot in de vorm van een varken natuurlijk niet ontbreken in de kinderkamer. Dit lieve varkentje is een leuke twist op het klassieke spaarvarkentje. Je vindt hem hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

Spaarpot Unicorn

Geloof je in magie? Leef jij elke dag weer in een sprookje? En droom jij over eenhoorns en elfjes? Dan hoort deze unicorn spaarpot bij jou thuis! Deze leuke spaarpot is voor alle dromers die nog steeds geloven in magie. Je vindt hem hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

Spaarpot Egel

Deze super schattige spaarpot in de vorm van een egel is het perfecte cadeautje voor kinderen die houden van buitenspelen en de wereld ontdekken. Want ook in het bos wonen er allemaal kleine dierenvriendjes! Je vindt hem hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

Spaarpot Vlinder

Vlinders zijn altijd zo mooi om naar te kijken, maar we kunnen ze helaas niet in huis houden. Met onze spaarpot vlinder kun je dat wel! Dit vrolijke vlindertje fleurt elke ruimte op en zorgt goed voor de spaarcentjes. Je vindt hem hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

Spaarpot Lieveheersbeestje

We kennen de lieveheersbeestjes natuurlijk allemaal als rood met zwarte stippen, maar onze spaarpot is zilver met rode stippen! Een leuk cadeautje voor kleine natuurvrienden. Je vindt hem hier.

 

 

Ben je op zoek naar meer cadeauinspiratie? Bekijk dan snel onze andere blogs!