Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.            

Ja, ik ga akkoord X
Vanwege COVID-19 kunnen levertijden van onze webshop afwijken

4 super leuke thema’s voor kinderfeestjes voor jongens

De verjaardag van je kleine jongen is heel speciaal, wat een hele goede reden is om deze met vrienden en familie te vieren. Het is ook een goed excuus om helemaal los te gaan met het organiseren van een themafeestje! Wij hebben een lijst gemaakt met super leuke thema’s voor kinderfeestjes voor jongens!

Lees meer

Doe eens creatief met fotolijsten!

Ben je op zoek naar een nieuwe look voor je woonkamer maar wil je niet je hele interieur veranderen? Doe eens creatief met fotolijsten! In dit blog vertellen wij je wat je allemaal kunt doen met fotolijsten!

Lees meer

De combinatie van klassiek en modern in je interieur

Wanneer je aan de slag gaat met de inrichting van je huis zijn er veel keuzes om te maken, te beginnen met een stijlkeuze. Eén van de meest populaire stijlcombinaties is modern met klassiek. In dit blog vertellen wij je precies hoe je dit kunt aanpakken!

Lees meer

Wat kinderen kunnen leren van speelgoed

Speelgoed dient als veel meer dan alleen maar vermaak. Kinderen ontwikkelen emotionele systemen, leren over object permanentie en ontwikkelen hun motorieke vaardigheden. Wij hebben met een aantal van onze producten wat tips voor je op een rij gezet!

 

Lees meer

6 tips om je kinderen te leren sparen

Leren sparen is een proces dat tijd nodig heeft om zich te ontwikkelen. Daarom is het slim om kinderen vanaf jonge leeftijd al te leren wat belangrijk is op het gebied van geld. Wij geven je 6 tips om je kind te leren sparen!

 

Lees meer

De leukste kerstspelletjes voor kinderen

Als je kerst met familie viert is het leuk om activiteiten te plannen waaraan iedereen mee kan doen. Deze kerstspelletjes brengen gegarandeerd leven in de brouwerij, van volwassenen tot tieners tot kleine kinderen!  

 

Lees meer

De geschiedenis van geboortecadeaus

Zilver is een traditioneel geboortecadeau. Vroeger was de gedachte achter geboortezilver dat je het weer kon omsmelten. Het werd gezien als een soort verzekering voor de pasgeborene. We zien het schenken van zilver bij een geboorte vanaf de 17e eeuw, maar waarschijnlijk gebeurde het ook al eerder. Tot 1600 was zilver echter uitsluitend voorbehouden aan de kerk of hoge adel. Vanaf de 17e eeuw werd er meer gereisd en kwam de handel op gang. Hierdoor konden meer mensen zich zilver veroorloven.

Lees meer

Oblique: asymmetrie in optima forma

Voor het home deco-segment is Zilverstad de samenwerking aangegaan met puik, een ontwerpstudio waar jong, Nederlands designtalent aan verbonden is. Een samenwerking die zeker niet zonder succes is. De nieuwe lijn Oblique is een knap staaltje Dutch design, waarbij de gekozen materialen en vormen perfect aansluiten bij de nieuwste interieurtrends.

Lees meer

De perfecte kleur kiezen

Een nieuw kleurtje op de muur kan veel doen voor de sfeer in je huis. De kleur die je kiest, kan heel bepalend zijn voor de uitstraling van de ruimte en daarom is het belangrijk om de juiste kleur en tint te kiezen. Dat kan nog best lastig zijn. Hier een aantal tips die je helpen bij het kiezen van de perfecte verfkleur..

Lees meer

De geschiedenis van Nijntje: 65 jaar!

In 2020 bestond nijntje 65 jaar. Graag vertellen we iets meer over dit wereldberoemde en door iedereen geliefde konijntje van Dick Bruna.

Lees meer

Artikelen 1 tot 10 van 16 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2