Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.            

Ja, ik ga akkoord X
Vanwege COVID-19 kunnen levertijden van onze webshop afwijken

Jouw bijzondere kleinkind: interview met Hans Kazan

Hans Kazan woont al 21 jaar met zijn vrouw Wendy in Spanje. Inmiddels is Hans trotse opa van wel acht kleinzoons en één kleindochter. Hoewel bijna al zijn kleinkinderen in Spanje zijn geboren en vlakbij Hans wonen, praten ze thuis gewoon Nederlands. Slechts één kleine spruit woont in Nederland. Maar gelukkig reist opa Hans voor zijn werk bijna wekelijks naar ons kikkerlandje en kan hij daardoor zijn kleinzoon Oliver, toch regelmatig zien. De kleinkinderen in de familie noemen Hans geen opa. Hij staat bekend als ‘Hans Kazan’. “Onze oudste kleinzoon is mij zo spontaan gaan noemen en dat hebben we altijd zo aangehouden.”

Lees meer

Jouw bijzondere kleinkind: interview met Olga Commandeur

Van baby-peuterzwemmen tot wandelen en fietsen. Niet geheel onverwacht onderneemt Olga Commandeur het liefst actieve activiteiten met kleinzoon Jamairo (4) op haar vaste oppasdag. “Mijn man en ik hebben drie kleinkinderen, waarvan de jongste twee dit jaar zijn geboren. Heerlijk die kleine, lieve hummeltjes. En het blijft een dolle boel, want er is nog een kleintje op komst!”.

Lees meer

Verjaardagscadeaus voor jongens

Het perfecte cadeautje vinden kan best lastig zijn, zeker voor kleine jongens. Maar met zoveel keuze in onze collectie vind je gegarandeerd wat je zoekt! Is jouw kleine jongen bijna jarig? Om je op weg te helpen hebben wij wat cadeautips op een rijtje gezet. In dit blog vindt je onze tips voor verjaardagscadeaus voor jongens!

Lees meer

Verjaardagscadeautjes voor kleine prinsessen

Is jouw kleine prinses bijna jarig? Dan ben je natuurlijk op zoek naar het perfecte cadeautje. Maar wat vinden kleine meisjes die graag prinsesje spelen nu eigenlijk leuk? Om je te helpen op je zoektocht naar een cadeau voor een prinses hebben wij wat leuke tips voor je op een rij gezet. In dit blog vindt je onze tips voor verjaardagscadeautjes voor kleine prinsessen!

Lees meer

5 alternatieve ideeën voor de huwelijksreis!

Na de bruiloft komt de huwelijksreis: de tijd voor het bruidspaar om te genieten van elkaar en de tijd samen. Ben je nog op zoek naar inspiratie? Lees dan onze 5 alternatieve ideeën voor de huwelijksreis!

Lees meer

8 ideeën voor een zomerbruiloft!

Een populair seizoen om te trouwen is de zomer. De stralende zon en de bloeiende bloemen maken iedereen vrolijk. Maar hoe maak je jouw zomerbruiloft speciaal? Met deze 8 ideeën voor een zomerbruiloft wordt jouw bruiloft onvergetelijk!

Lees meer

4 tips voor een romantische zomerpicknick!

De zomer is de perfecte tijd van het jaar voor een romantische picknick. Pak je picknickmand in met lekkere dingen en ga lekker naar het park, het bos of je eigen achtertuin. Dit zijn onze 4 tips voor een romantische zomerpicknick!

Lees meer

5 manieren om je kinderen goede eetgewoontes aan te leren!

Het is erg belangrijk om je kind goede eetgewoontes te leren, maar dit kan een hele opgave zijn. Dit zijn onze 5 tips om etenstijd leuker te maken en je kinderen goede eetgewoontes aan te leren.

Lees meer

8 vader-dochter activiteiten waarmee je een band schept!

Het is ontzettend belangrijk om een goede band te hebben met je kinderen. Maar wat kun je doen als vader? Heel veel! Er zijn een tal aan activiteiten die jullie samen kunnen doen, ook al heb je misschien andere interesses. Met deze 8 vader-dochter activiteiten schep je een band en heb je gegarandeerd een leuke tijd!

Lees meer

8 tips voor het inrichten van de leukste kinderkamer

Het inrichten van de kinderkamer is één van de leukste dingen om te doen tijdens je zwangerschap. Je hebt de kans om de wereld te creëren waar je kindje straks in opgroeit. Dit zijn onze tips voor het inrichten van de leukste kinderkamer!

Lees meer

Artikelen 1 tot 10 van 28 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3