Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.            

Ja, ik ga akkoord X
Vanwege COVID-19 kunnen levertijden van onze webshop afwijken

5 manieren om je kinderen goede eetgewoontes aan te leren!

Het is erg belangrijk om je kind goede eetgewoontes te leren, maar dit kan een hele opgave zijn. Dit zijn onze 5 tips om etenstijd leuker te maken en je kinderen goede eetgewoontes aan te leren.

Lees meer

8 vader-dochter activiteiten waarmee je een band schept!

Het is ontzettend belangrijk om een goede band te hebben met je kinderen. Maar wat kun je doen als vader? Heel veel! Er zijn een tal aan activiteiten die jullie samen kunnen doen, ook al heb je misschien andere interesses. Met deze 8 vader-dochter activiteiten schep je een band en heb je gegarandeerd een leuke tijd!

Lees meer

8 tips voor het inrichten van de leukste kinderkamer

Het inrichten van de kinderkamer is één van de leukste dingen om te doen tijdens je zwangerschap. Je hebt de kans om de wereld te creëren waar je kindje straks in opgroeit. Dit zijn onze tips voor het inrichten van de leukste kinderkamer!

Lees meer

8 leuke Moederdagideeën om de dag extra speciaal te maken

Moederdag staat weer voor de deur. Het perfecte moment om je moeder te verwennen en extra tijd met haar door te brengen. Wij hebben 8 leuke Moederdagideeën voor je op een rij gezet om de dag extra speciaal te maken!

Lees meer

5 leuke activiteiten voor een prinsessenfeestje

Een prinsessenfeestje is hartstikke leuk om te organiseren. En voor kleine meisjes die ervan dromen om een prinses te worden is het een droom die werkelijkheid wordt! Maar als je voor een dag een prinses bent moet je natuurlijk ook wel prinsessenactiviteiten gaan doen. Wij hebben 5 leuke activiteiten voor een prinsessenfeestje voor je op een rij gezet!

Lees meer

4 super leuke thema’s voor kinderfeestjes voor jongens

De verjaardag van je kleine jongen is heel speciaal, wat een hele goede reden is om deze met vrienden en familie te vieren. Het is ook een goed excuus om helemaal los te gaan met het organiseren van een themafeestje! Wij hebben een lijst gemaakt met super leuke thema’s voor kinderfeestjes voor jongens!

Lees meer

Doe eens creatief met fotolijsten!

Ben je op zoek naar een nieuwe look voor je woonkamer maar wil je niet je hele interieur veranderen? Doe eens creatief met fotolijsten! In dit blog vertellen wij je wat je allemaal kunt doen met fotolijsten!

Lees meer

De combinatie van klassiek en modern in je interieur

Wanneer je aan de slag gaat met de inrichting van je huis zijn er veel keuzes om te maken, te beginnen met een stijlkeuze. Eén van de meest populaire stijlcombinaties is modern met klassiek. In dit blog vertellen wij je precies hoe je dit kunt aanpakken!

Lees meer

Wat kinderen kunnen leren van speelgoed

Speelgoed dient als veel meer dan alleen maar vermaak. Kinderen ontwikkelen emotionele systemen, leren over object permanentie en ontwikkelen hun motorieke vaardigheden. Wij hebben met een aantal van onze producten wat tips voor je op een rij gezet!

 

Lees meer

6 tips om je kinderen te leren sparen

Leren sparen is een proces dat tijd nodig heeft om zich te ontwikkelen. Daarom is het slim om kinderen vanaf jonge leeftijd al te leren wat belangrijk is op het gebied van geld. Wij geven je 6 tips om je kind te leren sparen!

 

Lees meer

Artikelen 1 tot 10 van 21 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3