Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.            

Ja, ik ga akkoord X
Vanwege COVID-19 kunnen levertijden van onze webshop afwijken

Wat kinderen kunnen leren van speelgoed

Speelgoed dient als veel meer dan alleen maar vermaak. Kinderen ontwikkelen emotionele systemen, leren over object permanentie en ontwikkelen hun motorieke vaardigheden. Wij hebben met een aantal van onze producten wat tips voor je op een rij gezet!

 

Lees meer

De leukste kerstspelletjes voor kinderen

Als je kerst met familie viert is het leuk om activiteiten te plannen waaraan iedereen mee kan doen. Deze kerstspelletjes brengen gegarandeerd leven in de brouwerij, van volwassenen tot tieners tot kleine kinderen!  

 

Lees meer

De geschiedenis van geboortecadeaus

Zilver is een traditioneel geboortecadeau. Vroeger was de gedachte achter geboortezilver dat je het weer kon omsmelten. Het werd gezien als een soort verzekering voor de pasgeborene. We zien het schenken van zilver bij een geboorte vanaf de 17e eeuw, maar waarschijnlijk gebeurde het ook al eerder. Tot 1600 was zilver echter uitsluitend voorbehouden aan de kerk of hoge adel. Vanaf de 17e eeuw werd er meer gereisd en kwam de handel op gang. Hierdoor konden meer mensen zich zilver veroorloven.

Lees meer

Oblique: asymmetrie in optima forma

Voor het home deco-segment is Zilverstad de samenwerking aangegaan met puik, een ontwerpstudio waar jong, Nederlands designtalent aan verbonden is. Een samenwerking die zeker niet zonder succes is. De nieuwe lijn Oblique is een knap staaltje Dutch design, waarbij de gekozen materialen en vormen perfect aansluiten bij de nieuwste interieurtrends.

Lees meer

De perfecte kleur kiezen

Een nieuw kleurtje op de muur kan veel doen voor de sfeer in je huis. De kleur die je kiest, kan heel bepalend zijn voor de uitstraling van de ruimte en daarom is het belangrijk om de juiste kleur en tint te kiezen. Dat kan nog best lastig zijn. Hier een aantal tips die je helpen bij het kiezen van de perfecte verfkleur..

Lees meer

Nijntje 65 jaar!

In 2020 bestaat nijntje 65 jaar. Graag vertellen we iets meer over dit wereldberoemde en door iedereen geliefde konijntje van Dick Bruna.

Lees meer

De perfecte fotolijst kiezen

Met fotolijsten in je interieur kun je je mooiste herinneringen of je favoriete foto een speciaal plekje in huis geven. Foto’s zorgen voor sfeer en geven een persoonlijke twist aan je inrichting. Er valt heel wat te kiezen als het om fotolijsten gaat. Wij geven je een aantal punten waar je op kunt letten.

Lees meer

Vier stylingsideeën voor een mooi gedekte tafel

Als je familie of vrienden thuis uitnodigt voor een brunch, lunch of diner, dan wil je niet alleen lekker eten klaarmaken maar ook de tafel gezellig dekken. Wij geven je vier stylingsideeën voor een mooi gedekte tafel.

Lees meer

Een kandelaar maakt het af

Voor een stijlvolle sfeer aan tafel ga je aan de slag met een tafelkleed, mooi servies, bloemen, servetten en natuurlijk mooie kandelaren.

Lees meer

Smaakmakers, 3e editie

In ons magazine Smaakmakers lees je alles over thee, koffie en home deco.

Lees meer

Artikelen 1 tot 10 van 12 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2