8 leuke Moederdagideeën om de dag extra speciaal te maken

Moederdagideeën
 
Moederdag staat weer voor de deur. Het perfecte moment om je moeder te verwennen en extra tijd met haar door te brengen. Wij hebben 8 leuke Moederdagideeën voor je op een rij gezet om de dag extra speciaal te maken!

 

Dagje de natuur in

Ga er een dagje op uit en maak een mooie wandeling in de natuur. Zo kun je wandelen door bosgebied, langs de kust of een tour maken langs verschillende stadsparken. Natuur is er genoeg!

 

Ontbijt op bed

Hoe heerlijk is het om ’s ochtends wakker te worden en het ontbijt wordt al voor je klaargemaakt? Verwen je moeder met een uniek ontbijt op bed. Serveer het ontbijt uit een snackschaal en versier deze met eetbare bloemen. Zo wordt het heerlijke ontbijtje op bed direct een feest!

 

Fotoshoot met mama

Doe een fotoshoot! Er is niets leuker dan samen nieuwe herinneringen maken en gekke bekken trekken voor de camera. Zo zet je je moeder op meer dan één manier in het zonnetje! Het is nog leuker als je na de fotoshoot je favoriete foto’s laat afdrukken en deze cadeau geeft in een mooie fotolijst.

 

Bakdag!

Vroeger bakten we wat af met onze moeders, maar als je eenmaal iets ouder wordt dan is een bakdag niet zo vanzelfsprekend meer. Dus ga samen bakken! Zo haal je een dag herinneringen op en voelt het weer even helemaal als vanouds. Met cake en koekjes zit je altijd goed!

 

Weekendje weg

Ga er lekker een weekend op uit met je moeder! Er zijn meer dan genoeg opties om er echt even tussenuit te zijn: een weekendje naar een hotel, een huisje in het bos, of zelfs kamperen! Nog een voordeel: naast dat je je moeder heel erg blij maakt kom je zelf ook tot rust.

 

Babycadeau voor een moeder in spé

Koop een babycadeautje voor iemand die zwanger is en binnenkort moeder wordt. Denk aan leuke babykleertjes, knuffels, een praktisch cadeau als luiers of een mooi cadeau voor later zoals een spaarpot of een bestekje. Zo voelt ze zich al helemaal mama!

 

Een ontspannend spa-dagje!

Verwen je moeder met een spa-dagje! Kom helemaal tot rust in de sauna, geniet van het bubbelbad en laat je heerlijk masseren. Als een spa-dagje buitenshuis nu niet mogelijk is, dan kun je ook nog een spa-dagje thuis doen! Je hebt een ultieme relax dag met een fijn gezichtsmasker en wat lekkere drankjes en hapjes.

 

Mimosa brunch

Op Moederdag proosten we op alle mama’s, want mama’s zijn superhelden! Verwen je moeder op deze leuke dag met een mimosa brunch. Serveer de sinaasappelsap met prosecco uit leuke champagneglazen en combineer met lekkere hapjes.

 

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Lees dan ook onze andere blogs. Neem ook een kijkje in onze webwinkel voor de leukste kraamcadeaus voor kersverse moeders!