Een origineel cadeau: leuke spaarpotten voor zomerbaby’s en -kinderen!

Een origineel cadeau: leuke spaarpotten voor zomerbaby’s en -kinderen!

Een spaarpot is een mooi cadeau voor een verjaardag, doop of geboorte! Zeker als het cadeau gepersonaliseerd kan worden met een gravering. In een spaarpot kunnen ouders alvast sparen voor een kleintje. Of, als de jarige al iets ouder is, kan hij of zij zelf leren sparen!

 

Spaarpotten voor zomerbaby’s en kinderen

Zomerkindjes staan erom bekend dat ze vrolijke, liefdevolle, kleine zonnestraaltjes zijn. Daarom houden ze vaak van dieren, het buitenleven en alles wat met creativiteit te maken heeft. We hebben een selectie gemaakt uit onze collectie spaarpotten die passen bij deze levendige persoonlijkheden!

 

Onze favoriete spaarpotten

 

Spaarpot Uil

Eén van onze wijze en lieve vrienden uit het bos. Dit trendy uiltje is een leuk cadeautje voor een vrolijk zomerkindje! En voor kleine dierenvriendjes die van uiltjes houden is het natuurlijk altijd een leuk cadeautje. Je vindt hem hier.

 

Spaarpot Schaap

 

Schaapjes en lammetjes zijn vaak grote knuffelvriendjes op de kinderboerderij. Een schapenspaarpot is daarom een leuk cadeautje voor een dierenvriend die graag met de schaapjes knuffelt! Je vindt hem hier.

 

Spaarpot Koe

Heb je ooit een koe weer de wei in zien rennen na een winter binnen? Je wordt er spontaan verliefd op! Koeien zijn hele slimme en speelse beesten die graag van aandacht houden. Leuk als cadeautje! Je vindt hem hier.

 

Spaarpot Olifant

Dit vrolijke olifantje zorgt goed voor de centjes en ziet er ook nog eens hartstikke leuk uit. Je vindt hem hier.

 

Spaarpot Zeehond

Ken je een kleine zeehondenfan? Dan is de spaarpot Zeehond het perfecte cadeautje! Voor alle zomerkindjes die gek zijn op de dieren in het water! Je vindt hem hier.

 

Ben je op zoek naar meer cadeau-inspiratie? Bekijk onze complete collectie spaarpotten en vind het perfecte cadeautje!