De leukste kerstcadeaus voor kinderen: spaarpotten en kinderbestekjes

kerstcadeaus voor kinderen

De feestdagen zijn een tijd van geven. Maar elk jaar originele cadeau-ideeën bedenken kan best lastig zijn! Er zijn echter twee soorten cadeaus die altijd een succes zijn: spaarpotten en kinderbestek! Beide cadeaus zijn praktisch, leerzaam en leuk om te gebruiken. Lees snel waarom wij vinden dat spaarpotten en kinderbestek de beste kerstcadeaus voor kinderen zijn!

 

Spaarpotten

 

De eerste centjes sparen wordt nog leuker met een eigen spaarpot! Leren sparen kost tijd en niet alle kinderen vinden het leuk. Daarom is het slim om vroeg te beginnen en het aantrekkelijk te maken. Een spaarpot in de vorm van een van hun favoriete dieren of voertuigen wordt al snel een van hun favoriete items!

Door hem te personaliseren maak je de spaarpot nog specialer. Wij hebben een brede collectie spaarpotten. In onze collectie vind je onder andere een unicorn, eekhoorn, zeehond, egel, uil, olifant, beer, koe, vlinder, helikopter, rups en een mooie collectie nijntje spaarpotten. Al onze spaarpotten kunnen gegraveerd worden.

 

Kinderbestek en kinderservies

 

Met een eigen bestekje leert je kindje makkelijker zelf eten. De leuke symbolen op het bestek maken eten een feestje! Na verloop van tijd kunnen ze zelfs hun eigen plekje aan de kersttafel dekken.

Al ons kinderbestek is te graveren. Je kunt een setje personaliseren met bijvoorbeeld een naam of een symbool. In onze collectie vind je kinderbesteksets met allerlei thema's, een selectie nijntje bestekjes en porseleinen dinersets.

 

Bekijk onze collectie spaarpotten en kinderbestekjes en maak er een onvergetelijke kerst van!