Top 5 kraamcadeaus van zilver

Top 5 kraamcadeaus van zilver

Eeuwenlang geven mensen al zilver als geboortegeschenk. Zelfs vandaag de dag kiezen jonge stellen nog steeds het traditionele geschenk. Houten cadeaus of babykleding is leuk, maar gaat niet lang mee. Een kraamcadeau in zilverkleur is voor altijd! In dit blog hebben we onze top 5 kraamcadeaus in zilver kleur op een rijtje gezet.

 

Spaarpotten voor de eerste centjes

Een spaarpot is een leuk en origineel cadeau. Hij staat niet alleen mooi op een plank in de babykamer, maar wordt later een ook praktisch cadeau wanneer het kindje leert sparen. Wij hebben veel spaarpotten in zilver kleur in onze collectie. Van dieren tot voertuigen en natuurlijk ons favoriete konijntje nijntje!

 

Rammelaars zijn een traditie

Rammelaars zijn nog steeds een erg populair kraamcadeau. Een rammelaar geven is een oude traditie: hij zou de baby beschermen tegen het kwaad. Rammelaars werden boven de wieg gehangen en dan was de baby veilig. Tegenwoordig is de gedachte achter het geven van een rammelaar misschien een beetje anders, maar het is nog steeds een leuk babycadeau. Vooral omdat een baby hier voor het eerst zelfstandig mee kan spelen! We hebben rammelaars in de vorm van nijntje, een eend, een beer, een hartje en een bal. Verkrijgbaar in zwaar verzilverd en zilver.

 

Kinderbestek voor de eerste hapjes

Een kinderbestekje of een kinderservies is een geschenk waar ze de hele kindertijd van zullen genieten. Het is een attent geschenk dat de ouders kunnen bewaren totdat het kindje oud genoeg is om zelfstandig te leren eten. Het bestekje wordt dan een zeer geliefd item! De leukste kinderbesteksets vind je in onze collectie. Nijntje, huisdieren, voertuigen, insecten: het aantal thema's binnen de collectie is groot. Al onze bestekjes zijn gemaakt van 18/10 roestvrij staal dat geschikt is voor de vaatwasser. Erg handig! De kleurrijke verpakking maakt het bestek nog leuker om te geven en te krijgen.

 

Muziek kalmeert de baby

Een muziekdoos is altijd een geliefd item bij elke babyshower. De deuntjes laten ons glimlachen en zorgen ervoor dat kleine pasgeboren baby's gemakkelijker in slaap vallen. Een win-win als je het ons vraagt! We hebben een mooie keuze uit speeldoosjes met verschillende deuntjes.

 

Verras kersverse ouders met een mooi cadeau gemaakt in zilver kleur. Kies jouw favoriet uit onze collectie spaarpotten, rammelaars, kinderbestek en muziekdozen en geef de baby een blijvend cadeau!