Cadeautips voor een herfstbaby!

 

Het seizoen waar je kleintje in wordt geboren is een hartstikke leuk uitgangspunt voor kraamcadeaus! Is jouw kindje uitgerekend in de herfst? Dit zijn de leukste cadeautips voor een herfstbaby!

 

Spaarpotten met herfstthema

Bij Zilverstad vind je allerlei leuke spaarpotten in het thema herfst. Zo is er de Spaarpot Uil, de Spaarpot Eekhoorn, de Spaarpot Twinkle en de Spaarpot Egel. Decoreer de kinderkamer met deze lieve diertjes uit het geboorteseizoen en leer je kleintje over alle fratsen die ze uithalen in het bos!

 

Kinderbestekje voor herfstbaby’s

In de eerste maanden kan je kleintje nog niet zelfstandig eten maar er komt een tijd dat dit wél gaat gebeuren. Hoe leuk is het om als kerstcadeau dan alvast het bestekje Bosdieren te vragen. Op dit bestekje staan een uil, een hertje, een eekhoorn en een haas. Perfect voor een herfstbaby!

 

Fotolijstjes voor de eerste herinneringen

De allereerste maanden zijn de mooiste maanden en die wil je natuurlijk niet vergeten! Met onze fotolijsten versier je de babykamer met jullie mooiste momenten. Zo hebben wij het fotolijstje Stamboom Hart, het fotoalbum Baby, de fotolijst Baby met muziek (speelt: Twinkle twinkle little star), Fotolijst Happy Baby en Fotolijst Ooievaar.

 

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Lees dan ook onze 8 tips voor het inrichten van de leukste babykamer!