Verjaardagscadeaus voor kleine prinsessen

Verjaardagscadeaus voor kleine prinsessen
Is jouw kleine prinses bijna jarig? Dan ben je natuurlijk op zoek naar het perfecte cadeautje. Maar wat vinden kleine meisjes die graag prinsesje spelen nu eigenlijk leuk? Om je te helpen op je zoektocht naar een cadeau voor een prinses hebben wij wat leuke tips voor je op een rij gezet. In dit blog vindt je onze tips voor verjaardagscadeautjes voor kleine prinsessen!


 

Muziekdoos/spaarpot Beer met hart

Deze beer met hart is een spaarpot en muziekdoos in één. De beert draait rond op de melodie van “La Vie en Rose”. Een prachtig muziekje!
Sieradenspeeldoos Ballerina

Dit sieradendoosje is verzilverd gelakt en aan de binnenzijde bekleed met roze velours met een spiegel. In het doosje zijn diverse vakken voor het opbergen van sieraden. De ballerina draait rond op de melodie van “Für Elise”.
Muziekdoos Beer en maan

Dit leuke muziekdoosje in de vorm van een beer met een maan speelt de melodie “Rock a bye baby”.


Sieradenspeeldoos Unicorn

Is jouw kleine meid fan van unicorns? Dan is deze sieradenspeeldoos een echte musthave. In de sieradenspeeldoos kan jouw kleine meid al haar dierbare sieraden opbergen. De melodie die gespeeld wordt bij het opendoen van de deksel is “Beautiful dreamer”.
Kinderbestek Prinses, 3-delig

Leuk 3-delig kinderbestekje met prinsesjes erop. Eten wordt nog leuker met een koninklijk bestekje!
Spaarpot Unicorn

Deze super leuke spaarpot is perfect voor alle kleine meisjes die fan zijn van unicorns!


Spaarpot Zeemeermin

Is jouw kleine meid gek op zeemeerminnen? Dan is deze spaarpot een echte musthave! De zeemeermin zorgt goed voor de spaarcentjes en staat ook nog eens heel erg leuk op een plank in de slaapkamer.
Spaarpot Ster met kroon

Een echte prinses draagt natuurlijk een kroontje. Hoe leuk is het dan om een spaarpot cadeau te geven met een kroontje erop? Zo kan jouw kleine prinses goed voor haar spaarcentjes zorgen.Heb je het perfecte cadeautje gevonden? Dan heb je misschien ook wat aan deze tips voor het organiseren van een echt prinsessenfeestje!